Mil fulles amb Nata

Ingredients

  • 1 massa de pasta de full
  • 250 ml de nata líquida per muntar
  • 100 gr de formatge crema
  • Maduixes
  • Sucre glass

 

Preparació

Estira la làmina de pasta de full fins que quedi ben fina, i talla-la en tres parts d’igual grandària. Punxa amb una forquilla la superfície de les tres làmines de pasta de full, i posa-les en el forn a 200 graus fins que es daurin bé per ambdós costats. Deixa refredar i reserva.

En un bol prepararem la nostra nata muntada. Aquesta nata tindrà un toc especial, serà més espessa gràcies a la crema de formatge. Per això posarem en un recipient els 250 ml de nata líquida i els 100 gr de formatge crema. Batem tot fins que es vagi muntant la nata a punt de neu, i anem afegint sucre fins que ens quedi dolç.

Un cop tenim la nata muntada, la deixem reservada. Partim nostres trossos de milfulles en quadrats iguals, i sobre cadascun dels quadrats, amb l’ajuda d’una màniga pastissera, (si no tenim no passa res, podem fer-ho amb una cullera) , anirem posant un munt de nata, i sobre ell, trossos de maduixes tallats a làmines. Un cop feta la composició, li posem l’altra tapa de pasta de full.

Per decorar, utilitzem sucre glass, que li donarà aquest toc dolç al full i decorem per sobre unes làmines de maduixes.

¡Llistes per gaudir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Empresa familiar dedicada el cultiu de la maduixa fa + de 50 anys

Empresa

  • Passat
  • Present
  • Futur

Contacta'ns