Coneixe'ns

L'experiència a través de 4 generacions

Maduixes.cat és una empresa familiar dedicada el cultiu de la maduixa ara fa ja més de 50 anys.

Benvinguts a
Maduixes.cat

L’experiència adquirida pel pare Joan Borrell Pera durant tots aquests anys fa de les nostres maduixes un producte artesanal, saludable i exquisit.

La crua realitat però fa que sigui quasi impossible guanyar-s’hi la vida.

Els models neolliberals de producció i distribució fan que cada dia les petites explotacions hagin de deixar l’activitat o mal viure.

Des de maduixes.cat volem fer public totes aquestes qüestions per tal de generar un debat sobre el model agroalimentari que volem pel nostre “pais petit”.

Ara que en el centre del debat hi ha la sobirania catalana, haurem de definir, espero mes aviat que tard, una reforma agrària que resolgui aquests problemes que s’arrosseguen i empitjoren any rere any des de el cop d’estat feixista.

Volem aconseguir unes explotacions agrícoles transparents, saludables i sostenibles. Som conscients de les dificultats que tenim davant del 1% dels poderosos que remenen les cireres d’aquest mon tant important pel conjunt de la població.

Pel be comú hem de fer un pas endavant i explicar i actuar davant aquestes polítiques neolliberals que tant mal estan fent els productors de proximitat i els consumidors en general.

4 generacions

Borrell Collet, Borrell Pla, Borrell Pera, Borrell Aguilera ..

Maduixes

Pájaro, Gaviota, San Andreas, ..

Horta

Tomàquets d'amanir i de penjar, patates, pèsols, mongeta tendra, pebrots,..

Compromís

compromís amb l'alimentació i amb l'entorn..
Empresa familiar dedicada el cultiu de la maduixa fa + de 50 anys

Empresa

  • Passat
  • Present
  • Futur

Contacta'ns