Novetats

Informacions
Maduixes.cat

Articles, informacions que ens interessen
i que volem compartir amb vosaltres

Montsanto vs la Mare Terra

És increïble, però Monsanto i companyia han tornat a la càrrega. ¡Aquestes voraços empreses biotecnològiques han trobat la manera de “controlar” el nostre menjar! Ara podem aturar la seva pervers assalt als nostres aliments pressionant alguns països clau a Europa perquè tallin l’aixeta de les patents. Construïm el crit en defensa del menjar més gran de la història fent clic aquí

 

És increïble, però Monsanto i companyia han tornat a la càrrega. Aquestes voraços empreses biotecnològiques han trobat la manera de “controlar” un patrimoni natural que ens pertany a tots: nostre menjar! Estan intentant patentar les fruites i verdures que mengem cada dia, com el bròquil, els melons o els cogombres, forçant a agricultors de tot el món a comprar les seves llavors, sota l’amenaça de ser demandats si es neguen.

Però podem evitar que comprin, mica en mica, la nostra mare terra. Empreses com Monsanto han trobat llacunes en la legislació de la Unió Europea per sortir-se amb la seva. Només hem de tancar aquests forats legals abans que estableixin un perillosíssim precedent global. Per aconseguir-ho, necessitem que països com Alemanya, França i els Països Baixos (on ja està creixent l’oposició) demanin que es voti per la paralització dels plans de Monsanto. La comunitat d’Avaaz ja ha aconseguit en el passat que els governs canviïn de postura i podem aconseguir-ho de nou aquesta vegada.

Molts polítics i agricultors ja s’han oposat a aquestes patents, però necessitem donar-los una injecció de poder ciutadà i pressionar aquests països perquè Monsanto mantingui les seves urpes lluny del nostre menjar. Signatura ara i comparteix la petició amb tothom per ajudar a construir el clam més gran de la història en defensa del menjar:
http://www.avaaz.org/es/monsanto_vs_mother_earth_loc/?bTGUNab&v=23912

]]>

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Empresa familiar dedicada el cultiu de la maduixa fa + de 50 anys

Empresa

  • Passat
  • Present
  • Futur

Contacta'ns